Kompleks REH

Kompleks REH nalazi se u Kragujevcu, ulica Kosovska 28, i sastoji se od 4 lamele.
Kompleks-REH-sve-lamele
Više informacija o poslovnim i stambenim jedinicama kompleksa REH možete naći na stranicama Lamela 1, Lamela 2, Lamela 3 i Lamela 4.

Kompleks je lociran u ulici široke profilacije sa udobnim trotoarima, koja omogućuje udoban pristup.
Mapa-lokacije-kompleksa-REH
U neposrednoj blizini nalaze se Prva Kragujevačka gimnazija, Srednja tehnička škola, osnovna škola, vrtić, pozorište, studentski dom i restoran, Dom omladine, muzička škola, upravna zgrada kompanije „FIAT automobili Srbija“, Velika gradska pijaca i glavna pešačka zona (centar grada), glavna pošta, zgrada penzionog osiguranja…

Kompleks je povezan glavnim saobraćajnim komunikacijama kako sa ostalim delovima grada, tako i sa magistralnim i regionalnim saobraćajnicama koje obezbeđuju brzu komunikaciju sa Koridorom 10 i Ibarskom magistralom.
Kompleks-REH-4

Arhitektura sa potpisom

Autor projekta je Virtual Architecture doo iz Kragujevca.
Virtual architecture doo

Objekat je konstruisan u skeletnom sistemu sa ojačanom armirano betonskom konstrukcijom koja je omogućila formu garaže bez ijednog stuba ili konstruktivne prepreke.

Potpuna vodonepropustljivost  garažne etaže kao i protivpožarna zaštita garaže sa sprinkler sistemom i posebno projektovanim protivpožarnim vratima garantuju Vašu bezbednost.

Formirali smo ekskluzivno stanovanje.

Kompleks je koncipiran kroz četiri stambeno-poslovna objekta idealne površine. Na spratu ćete imati najviše tri komšije. Naravno, ukoliko želite da uživate u komforu čitavog sprata jednog od objekata, to ćemo Vam omogućiti već od 83m2.
Kompleks-REH-5
Povećali smo visinu prostora na 2,80m radi Vaše udobnosti i rešenja rasvete i oblikovanja plafonskih zona.

Opredelili smo se za gasnu instalaciju u kompleksu, kako biste sami upravljali troškovima grejanja i izbegli paušalne naplate u toplim mesecima. Na gasnu instalaciju su priključeni kuhinja i kupatilo čime se postiže znatna ušteda električne energije.

Gradimo nove standarde

Objekat zadovoljava propise  energetske efikasnosti prve kategorije sa termo izolovanim podovima i fasadom.
Kompleks-REH-3
Pažljivo birana stolarija, profila alufussion tehnologije renomiranog nemačkog proizvođača KBE sa termo staklima, omogućuje najbolje uslove termičke i zvučne izolacije dva  materijala aluminijuma i pvc -a za udobnost vašeg doma.

Podne obloge su od vrhunskog parketa, visokostručno obrađenog i ugrađenog. Prilikom ugradnje parketa koristi se najsavremeniji repromaterijal, koji i omogućuje garanciju koju ćete svakako dobiti.

Javne površine i stepeništa su obložene granitnom keramikom. Osećaju ekskluzivnosti i udobnosti svakako će doprineti i italijanska i španska keramika u kupatilima i kuhinjama.

Pravi odmor i relaksaciju će Vam omogućiti vešto projektovane lođe i balkoni u sigurnosnom staklu, jedinstveni u gradu.
Security-Camera
Ulazna vrata su sigurnosna sa visokim stepenom zaštite. Da bi bezbednost Vas i Vaše imovine bila potpuna instalirani su interfon i digitalni video nadzor.
Lift
Kablovska televizija, kablovski internet, wireless internet u kafeu, savremeni lift nove generacije, individualna klimatizacija prostorija i sve ostalo što ćemo Vam pružiti će omogućiti da Počnete da živite!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati

Podelite sa prijateljima!

Komentari su onemogućeni.