Funkcionalna vrednost lokacije

Potrebe i dinamika savremenog života uticali su na koncept kompleksa.
Kompleks-REH-6
Nezavisno postavljeni objekti, koji su u visini prizemlja povezani pešačkom komunikacijom koja se pretvara u zajednički slobodan prostor različitih sadržaja, su udaljeni više od 15m jedan od drugog. Ovim smo postigli kvalitetnu poziciju objekata, kvalitetno osunčavanje i provetravanje i ono najbitnije maksimalni nivo privatnosti stanova.

Zajednički sadržaji se formiraju između objekata,  prostor sa dečjim igralištem između trećeg i četvrtog objekta na bezbednoj  udaljenosti od glavne saobraćajnice sa video nadzorom iz svakog stana, uređenim zelenilom, kafeima i baštama za odmor.
Kompleks-REH-5
Prizemlje kompleksa je uzvišeno u odnosu na visinu ulazne komunikacije zbog obezbeđivanja male dubine garaže koja se prostire dužinom čitavog kompleksa. Ovim pristupom smo obezbedili malu dubinu silaza prilikom parkiranja vozila, jednostavnost upotrebe garaže kao i pristup svakom objektu. Zbog udobnijeg korišćenja garaže na njenom kraju se nalazi okretna rampa koja rotira auto u najudobniji položaj za bezbedan izlazak.

Turntable-2
Turntable-1
Garaža i garažna mesta su takođe obezbeđena video nadzorom. Ulaz u garažu je obezbeđen kodiranom rampom kojom se upravlja daljinskim putem  kodiranim ključem koji se obezbeđuje uz kupovinu stana odnosno parking mesta.

Security-Camera
Na nivo prizemlja se dolazi putem udobnog stepeništa kao i široke pešačke rampe minimalnog potrebnog pada, udobne za korišćenje licima sa posebnim potrebama kao i deci i starijim korisnicima.

Udobno stanovanje u ovom kompleksu svakako omogućuju i sadržaji neophodni za svakodnevne potrebe koje smo uspeli da objedinimo na jednom mestu. Svakog jutra posle šoljice dobre kafe u prijatnoj bašti, kupite novine, sveže pecivo i uhvatite dan!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati

Podelite sa prijateljima!

Komentari su onemogućeni.